Följ oss på sociala medier

Nyhetsbrev 8 maj 2019

2019-05-08

Hej allesammans,

På lördag är det dags för visning igen av vårt senaste bostadsområde Kallfors Höjder. Missa inte chansen att få se området från första parkett samt titta in i vårt trevliga visningshus för att kunna ta del av de fina materialvalen som kommer finnas i våra kommande lägenheter. Vi samlas i visningshuset intill Kallfors klubbhus för att sedan gemensamt ta oss upp till bostadsområdet. När vi väl är uppe på plats kommer vi kunna ge er en guidad tur inne i husen, allt för ni ska få den bästa bilden av området. Visningen pågår mellan kl 11:00-12:00.

Byggnationerna går framåt uppe på ”höjden”. I dagsläget arbetar vi med att lägga tak på hus K samt insättning av alla fönster i båda husen. Den nya infartsvägen till området har fått gatubelysning och förväntas bli asfalterad i början på vecka 20. Det känns roligt och bra att vi nu börjar få en tydlig bild av hur området kommer att se ut, det kommer bli jättefint!

Är ni intresserade av Kallfors Höjder? Kontakta vår mäklare Henrik Backman 0709581435 eller kom på vår visning nu på lördag.

Hoppas vi ses!
Team Kallfors Bostad & Svensk Fastighetsförmedling Södertälje