Följ oss på sociala medier

Nyhetsbrev december 2017

2017-12-22

Här kommer vårt första nyhetsbrev till er som anmält intresse för Kallfors Bostad! Nedan får ni ta del av information om nuläget.

Byggnation Kallfors Höjder
Detaljplanen Kallfors höjder är nu inne i nästa planskede. Mellan den 12 december och 12 januari finns planen ute på granskning. Detaljplanen beräknas att antas och gå i laga kraft under Q1 2018. När planen gått i laga kraft är det dags för oss att söka bygglov för byggnationerna av bostadsrättshusen. I dagsläget ser allt jättebra ut, vi ligger fortfarande enligt tidsplanen och hoppas att det fortlöper i samma takt.

Säljstart Kallfors Höjder
Under våren – Q2 2018 är det planerat säljstart för Kallfors höjder. Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje kommer vi sköta försäljningen av Kallfors Höjder. Mer information om hur säljstarten kommer gå till, samt exakt datum kommer längre fram i projektet. Vi kan lova att alla som anmält intresse ska tydligt bli informerade om hur säljstarten kommer att fungera.

Övriga Detaljplaner
Vi har tillsammans med Ett Elva som tar fram våra detaljplaner tagit fram ett gestaltningsprogram över Norra Myrstugan (området närmast golfbaneinfarten på östra sidan Tvetavägen bredvid Myrstugan) och Kallfors ängar. Under våren kommer vi att ta fram samrådshandlingar för Norra Myrstugan. Samrådshandlingarna för Kallfors ängar kommer strax därefter. Allt tar lite tid men det kommer bli väldigt bra när det blir klart!

Nu ser vi fram emot en riktigt trevlig jul tillsammans med våra nära och kära, där vi kan ladda upp batterierna för att under 2018 starta igång byggnationen av Kallfors Höjder!

Vi hoppas ni får en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!

Varma julhälsningar,
Anna, Elin, Håkan och Johan.
bostad@kallfors.com / www.kallforsbostad.se