Följ oss på sociala medier

Säljstart etapp 3

2020-12-04

Säljstart etapp 3 Kallfors Höjder

Måndag den 11 januari är det äntligen dags för säljstart av Kallfors Höjder etapp 3. Det kommer byggas tre nya hus om totalt 48 lägenheter i vilka man kommer kunna flytta in under sommaren 2022. Projektsidan med alla planritningar, lägenhetsnummer, priser, månadshyror, uppdateringar etc finns tillgänglig på svenskfast.se/sodertalje.

Fördelning av bostäderna – vårt kösystem

Måndag 11 januari kl 12:00 är det dags för säljstartoch vi öppnar upp för anmälningar till den tredje etappen.
Såhär går det till:
Ni skickar ett mejl/sms till vår mäklare Henrik. Ni kommer få en bekräftelse på er anmälan från mäklaren där det står vilken köplats ni fått. Mäklaren kommer i sin tur bilda en kölista baserad på det datum och tid vi tog emot ert mejl.  Därefter kommer ni i tur och ordning få komma på visning och välja er önskade lägenhet. Visning och val av lägenhet kommer ske med start helgen den 16 och 17 januari.

Anmälan görs via mejl till vår mäklare: Henrik.Backman@svenskfast.se eller på sms till    0709-58 14 35.

I er anmälan vill vi att det framgår:

  • Ert namn
  • Kontaktuppgifter där vi kan nå er under dagtid
  • Önskemål om vilken lägenhet med lägenhetsnummer alternativt vilken storlek ni önskar

Viktig information: Kontakta gärna er bank för att diskutera eventuellt lånelöfte. När ni väl signerar ert förhandsavtal för er nya lägenhet är ni bundna till köpet.

Vid frågor om säljstarten kontakta vår mäklare Henrik eller Elin från Kallfors Bostad.

henrik.backman@svenskfast.se
elin@kallfors.com

Lycka till!

Att köpa bostadsrätt av Brf Kallfors Höjder 3 innebär tecknande av två olika avtal

Förhandsavtal

Förhandsavtalet är ett bindande avtal mellan dig/er som kund och bostadsrättsföreningen. Strax efter förhandsavtalets tecknande erlägger du en förskottsbetalning motsvarande 5% av lägenhetens pris.

Upplåtelseavtal

När den ekonomiska planen är registrerad och Bolagsverket lämnat tillstånd att upplåta bostadsrätterna tecknas ett upplåtelseavtal. Detta sker ca 1-2 månader före tillträdet. I samband med detta möte erhåller ni en slutfaktura på lägenheten som ska vara betald på tillträdesdagen.