Följ oss på sociala medier

Kallfors Höjder

Kallfors höjder är ett nytt bostadsområde som projekteras fram i vacker naturmiljö, i direkt anslutning till Kallfors gård och golfbana. Platsen har en alldeles egen karaktär uppe på en höjd med en vacker utsikt ut över golfbanan. Området i naturen tillför trivsel och harmoni samt inbjuder till en aktiv livsstil.

Husen

I Kallfors höjder kommer det byggas 164 bostadsrätter fördelat i 11 hus som vardera är 4 våningar höga. Området kommer att karaktiriseras av hus i natur, med jordnära färger med inslag av trä. Alla lägenheter har stor terrass eller en stor balkong med härlig utsikt över golfbanan. Bostäderna är ljusa, luftiga och har en öppen planlösning med fantastisk utsikt. Lägenheterna har 1, 2, 3, 4 eller 5 rum och är mellan ca 34 -117 kvm. De större lägenheterna har alltid två WC/D.

Till varje bostad byggs en egen carport med tillhörande kallförråd. Centralt i området planeras en samlingsplats med tillhörande lekplats, i närheten finns också ett utegym. Alla gemensamma ytor ingår i ett större parklandskap som vackert och omsorgsfullt skall växa ihop med Kallfors golfbana.

Tidsplan

Området kommer byggas fram i fyra olika etapper. Byggnationen av etapp 1 och 2 är klar och alla 72 familjer är inflyttade. Nu är byggnationerna av etapp 3 igång med 3 nya hus ( hus B, E, F)  med totalt 48 st bostadsrätter. Försäljningen är igång och inflyttning beräknas Q2 (våren/ tidig sommar) 2022. Etapp 3 – SLUTSÅLD

Säljstart etapp 4 är den 25 november 2021, inflyttning våren 2023.
45 nya lägenheter fördelat på tre hus ( hus A, C, D). På Svensk Fastighetförmedlings hemsida hittar ni storlekar, priser, planlösningar mm.

Läs allt om Kallfors höjder etapp 4 här.

Är ni intresserade av Kallfors Höjder etapp 4, kontakta våra mäklare för mer information Henrik.Backman@svenskfast.se.

Se även information på Södertälje kommuns hemsida.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse här på hemsidan så får du löpande information om vad som händer i projektet!

Fastighetsmäklare

Vi har valt att samarbeta med Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje under projektet Kallfors Höjder. Ansvariga mäklare som kommer sköta försäljningen av bostadsrätterna är Henrik, Anna och Cajsa ni hittar deras kontaktuppgifter till höger på denna sida. Mer information kommer inom kort!

Samarbetspartner

I projektet Kallfors höjder samarbetar Kallfors bostads byggbolag Rudsjön entreprenad AB med Månsbro fastigheter AB. Månsbro fastigheter har som devis att förvärva, förvalta och förädla samt bygga fastigheter. Företaget ägs i sin helhet av bröderna Per-Axel och Lars-Åke Månsson. Läs mer om Månsbro fastigheter här.

Om Järna

I Järna har du nära till allt. I centrum finns butiker och restauranger. Samtidigt är det nära till både havet och skogen. Flera företag satsar på närodlat och ekologiskt jordbruk, exempelvis Saltå Kvarn och Järna Mejeri. I centrum finns även en biblioteksfilial, vårdcentral och apotek. Ett par konditorier är kända för sitt goda bröd långt utanför orten. I Järna bor drygt 9100 invånare. Mest känt är Järna för antroposofernas Ytterjärna och dess kulturhus med musik, dans, teater, film och konst.

Järna ligger drygt 15 km från Södertälje och 50 km från Stockholm. Järna trafikeras idag av pendeltåg mot Södertälje och Gnesta och av busslinjer mot Södertälje, Hölö och Gnesta. Från Järna centrum når man motorvägen E4 på några minuter med bil. Söker du livskvalité med natur och miljö ”på landet” men med närhet till både Södertälje och Stockholm så är Järna ett perfekt område att bo och leva i.

På fritiden finns många olika aktiviteter att välja på i Järna med omnejd. Kulturhuset i Järna erbjuder olika evenemang bland annat teater, musik och café. Järna SK bedriver idrott i blandad kompott för olika åldrar. Det finns en idrottsplats med två fotbollsplaner, en ishall och motionsspår.  I Järna finns det även två ridklubbar, båtklubb och golfbanor för den spelsugne. Kallfors golfklubb erbjuder utöver fina golfbanor en trevlig restaurang och vintertid finns här bra skidspår.

Det finns ett stort utbud av förskolor och skolor i Järna med olika inriktning. Det finns sju stycken kommunala förskolor och sex stycken enskilda förskolor i Järna. Det finns två kommunala grundskolor i Järna, Ene-Ådahlskolan och Tavestaskolan. Det finns ytterligare fyra fristående grundskolor i Järna. Järna Friskola, Mariaskolan, Solviksskolan och Örjanskolan. Det finns även gymnasieskolor, Solviksskola, Örjanskolan samt Naturbruksgymnasium.

Mer information om att bo och leva i Järna och Södertälje kommun hittar du på Destination Södertäljes hemsida!

Ladda ned